Muoto- ja henkilökuvaus

Varaa kuvausaikasi ›

Muoto- ja henkilökuvaus Porista Satakuntaan

Onnistunut muotokuva on kuin ikkuna kuvattavan sieluun.

Muotokuvauksen ydin on tavoittaa kuvaan se jokin, joka tekee meistä ainutlaatuisia – henkilökuvaus Porissa ja muualla Satakunnassa JK. Graphylta. 

Kuvaukset toteutetaan toiveidesi mukaan studio- tai miljöökuvauksina. Voin kuvata sinua omassa ympäristössäsi tai muussa sinulle tärkeässä paikassa. Kuvausten kulku suunnitellaan etukäteen tai toimitaan tilanteen mukaan, dokumentaarisen kuvauksen periaatteita noudattaen: ihan kuten haluat!  

Kuvaan muun muassa: 

Elämä on täynnä ohikiitäviä hetkiä. Henkilö- ja muotokuvauksen avulla voit pitää kiinni sinulle tärkeistä muistoista: se on sijoitus itseesi ja rakkaisiisi. 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä mieleinen kuvaus!

Ota yhteyttä › Tutustu portfoliooni ›

Poimintoja kuvauspalveluistani

Rippikuvaus / ylioppilaskuvaus

Rippi- tai valmistujaiskuvaus tallentaa tärkeät merkkipaalut nuoren elämässä. Luon tilanteeseen mutkatonta ilmapiiriä, jotta kuvista tulee aitoja ja merkityksellisiä muistoja.

Studio- tai miljöökuvaus valintasi mukaan. 

Katso hinnasto ›

Perhe- tai lapsikuvaus

Perhe- ja lapsikuvauksessa ikuistetaan arvokkaita hetkiä perheen elämästä, tallennetaan lapsen kasvun ja perhesuhteiden ainutlaatuiset vaiheet.

Pyrin luomaan lämpimän ja rennon ilmapiirin, jossa lasten aitous ja perheen yhteenkuuluvuus tulee esiin. Perhekuvauksissa korostetaan yhteisiä hetkiä ja rakkautta, ja minun tehtäväni vangita nämä tunnelmat ikimuistoisiksi kuviksi.

Katso hinnasto ›

Hääkuvaus

Hääkuvaus on ylistys rakkauden juhlalle. Onnistuneesta kuvasta välittyy vahva tunne, olipa kyseessä sitten hääpotretti tai päivän tunnelmia aamun valmisteluista iltamyöhään taltioiva dokumentaarinen kuvaus.

Hääkuvaksissa tallennetaan ne hetket, jotka eivät toistu. Valokuvaajanasi ikuistan hääpäivän taianomaisen tunnelman unohtumattomiksi muistoiksi.

Katso hinnasto ›
Soita