Tapahtuma- ja yrityskuvaus

Varaa kuvausaika ›

Omat kuvat ovat voimakkainta brändipääomaa – Yrityskuvaus Porista koko maahan

Miltä sinun brändisi näyttää – ja miltä haluaisit sen näyttävän?

Kun haluat luoda luottamusta tai rakentaa omaa brändiänne, oma kuvamateriaali on avainasemassa. Kuvapankkikuvissa kättelevistä pukuhemmoista tai pinkasta vedetty vasara olallaan poseeraavasta työmiehestä ei sinänsä ole mitään väärää. Väitän kuitenkin, että siloitettu pinta on jo nähty: aitous ja ihminen yrityksen tai palvelun takana on se, mikä meitä nykyään puhuttelee. 

Helpoiten tämä käy ammattivalokuvaajalta: JK. Graphylta yrityskuvaus Porissa, Satakunnassa ja tarvittaessa muuallakin Suomessa. Yrityskuvaus voi koostua esimerkiksi tilannekuvista ihmisistä työssään, henkilöstökuvauksesta tai näiden yhdistelmästä. Toimivimmat kuvat syntyvät yleensä aidoista tilanteista. 

Hyödynnä kuvia somessa, sivustollanne, mainosmateriaalina... Oma kuvapankki on asia, johon jokaisen yrityksen kannattaa ehdottomasti panostaa.

Ota minuun yhteyttä, niin luodaan yhdessä teidän näköistänne brändipääomaa!

Kysy lisää ›

Tapahtumakuvaus vangitsee hetken taian

Tämä hetki ei koskaan palaa – muistot säilyvät valokuvissa.

Tapahtumakuvauksen tarkoitus on tallentaa erityisiä hetkiä elämässäsi ja liiketoiminnassasi. Parhaimmillaan kuvaaja onnistuu vangitsemaan juuri sen tilanteen fiiliksen: kuva kuljettaa tapahtumaan osallistuneen muistoihin ja herättää ulkopuolisessa katsojassa jonkin tunteen – esimerkiksi festareista puhuttaessa tietysti "olisinpa minäkin ollut tuolla" tai "ensi vuonna mukaan"!

Kuvaan muun muassa

  • yritystapahtumat
  • festarit ja keikat
  • urheilutapahtumat
  • häät
  • synttärit ja muut juhlat
  • hautajaiset

Ikuistan sinulle tärkeät tunnelmat kaiken tyylisissä tilaisuuksissa ja varmistan, että saat käyttöösi kuvia, joita voit jakaa ylpeydellä ja jotka tukevat tapahtumasi tavoitteita.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää tapahtumasi luonteesta ja toiveistasi.

Tutustu portfoliooni ›
Soita